Black Friday Offers
14 Nov 2023

Ξεκλειδώστε τις προσφορές της Black Friday

Η Black Friday, η μέρα με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις του έτους, αναδεικνύεται ως μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν όχι μόνο προϊόντα, αλλά και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στον κλάδο των ενοικιάσεων αυτοκινήτων, η Black Friday καταλαμβάνει μια ξεχωριστή θέση, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν τον κόσμο με στυλ, άνεση και οικονομία.

 

SIXT Rent a Car:

Στην SIXT, κατανοούμε τη σημασία της άνεσης και του στυλ κατά τη διάρκεια των ταξιδιών. Γι' αυτό, κατά την κράτηση ενός οχήματος την Black Friday 24.11.23, θα απολαύσετε 25% έκπτωση επί του συνόλου της ενοικίασης, εξασφαλίζοντας ένα ταξίδι με ποιότητα και οικονομία. Η προσφορά ισχύει για ενοικιάσεις αυτοκινήτων από 01.01.24 έως 24.11.24, παρέχοντας επίσης επιλογές πληρωμής είτε εκ των προτέρων είτε κατά την άφιξη. Μπορείτε να κάνετε click εδώ, για να προχωρήσετε στην επόμενη κράτηση οχήματος.

 

SIXT Plus - Ευέλικτο Leasing:

Για όσους επιθυμούν μίσθωση οχήματος σε προνομιακές τιμές, η υπηρεσία ευέλικτου leasing, SIXT Plus συνδυάζει την απόλυτη προσφορά της Black Friday με το ευέλικτο leasing. Κατά την μίσθωση κατά τη διάρκεια της Black Friday, απολαμβάνετε μηδενικό κόστος εγγραφής και μηδενική προκαταβολή. Επιλέξτε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα οχημάτων, από Fiat 500 έως Van, ηλεκτρικά και εσωτερικής καύσης. Μισθώστε το επαγγελματικό σας Van , το ηλεκτρικό σας όχημα για 1 έτος, το Fiat 500 ή οποιοδήποτε άλλο επιθυμείτε για 6 μήνες και εξασφαλίστε την καλύτερη τιμή της αγοράς. Μπορείτε να κάνετε click εδώ και να διαμορφώσετε την δική σας προνομιακή προσφορά, βάσει της διάρκειας μίσθωσης και των χιλιομέτρων. Στην SIXT, δεσμευόμαστε να σας προσφέρουμε διαφάνεια και ευελιξία, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

 

Επιλέξτε μεταξύ των εξαιρετικών προσφορών της SIXT κατά τη διάρκεια της Black Friday. Βρείτε τα οχήματα με το Black Friday Tag στο website μας και μη χάσετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τον κόσμο με τον τρόπο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.