ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

SIXT Greece Convention 2023 / Family Photo

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

Η SIXT δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητικότητας από το 1912. Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες και 2.200 σταθμούς παγκοσμίως, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους, διεθνείς παρόχους υπηρεσιών κινητικότητας υψηλής ποιότητας, βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων, τόσο για εταιρικούς πελάτες όσο και για ιδιώτες.

 

Στην Ελλάδα, η SIXT έχει παρουσία από το 1998. Από τον Δεκέμβριο του 2018, o Όμιλος ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ απέκτησε το 80,5% της εταιρείας Λάϊον Ρένταλ Α.Ε., ενώ από τον Απρίλιο του 2023 απέκτησε το σύνολο της εταιρείας, οδηγώντας την σε μία νέα πορεία και το brand SIXT σε μία νέα εποχή, με προσανατολισμό στη διαρκή βελτίωση των υπηρεσιών της και την επανατοποθέτησή της στην αγορά.

 

Tο δίκτυο της SIXT αποτελείται από σταθμούς εξυπηρέτησης στα σημαντικότερα αεροδρόμια, στις μεγαλύτερες πόλεις και στα πιο δημοφιλή νησιά της Ελλάδος. Αξιοποιώντας το δίκτυο της SIXT, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο που του ταιριάζει, επιλέγοντας ένα από τα πιο εξελιγμένα και premium μοντέλα της αγοράς, στις πιο συμφέρουσες τιμές και με το αίσθημα ασφάλειας και αξιοπιστίας που διακρίνει την εταιρεία.

 

Μένοντας πιστή στο όραμά της για συνεχή εξέλιξη και μετασχηματισμό, η SIXT προσφέρει καθημερινά ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις, μετατρέποντας την μετακίνηση σε μία μοναδική εμπειρία για όλους.

 

Το χαρτοφυλάκιό της έχει δομηθεί γύρω από 3 βασικούς άξονες, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών:

 

- SIXT Rent a Car: Βραχυχρόνια ενοικίαση αυτοκινήτου από μία μέρα έως έναν μήνα

- SIXT Plus (+): Μηνιαία μίσθωση αυτοκινήτου από έναν μήνα και για όσο χρόνο επιθυμεί ο πελάτης

- SIXT Leasing: Μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου που απευθύνεται τόσο σε εταιρείες όσο και σε ιδιώτες

 

Αν επιθυμείτε και εσείς να εργαστείτε στην SIXT Greece, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, πατώντας εδώ.

 

Motodynamics