SIXT: Tips Before the Trip
28 Apr 2023

Tips before your trip with SIXT

Η διαδικασία ενοικίασης ενός αυτοκινήτου είναι ιδιαίτερα απλή. Όμως, όλοι μας έχουμε ερωτήματα που πολλές φορές μένουν αναπάντητα.

 

Μερικά από αυτά είναι:

«Υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσουν όλοι από την παρέα;»

«Μπορώ να αναβαθμίσω την  οδηγική εμπειρία με μεγαλύτερο όχημα;»

«Έχω την επιλογή να επιστρέψω το όχημα χωρίς να είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ;»

«Μπορώ τελικά να είμαι ξέγνοιαστος στις διακοπές μου;»

 

Προσθήκη Οδηγού

Υπάρχει η δυνατότητα να οδηγήσουν όλοι από την παρέα, μέσα από την διαδικασία προσθήκης επιπλέον οδηγού. Μπορείτε να ενημερώσετε τον υπεύθυνο που θα σας εξυπηρετήσει είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω mail. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη.

 

Αναβάθμιση Οδηγικής Εμπειρίας και Οχημάτος

Μπορείτε εύκολα να αναβαθμίσετε την οδηγική σας εμπειρία, αλλάζοντας την κατηγορία του οχήματος που έχετε επιλέξει. Είτε πριν φτάσετε στο κατάστημα που έχετε επιλέξει για να παραλάβετε το όχημά σας, είτε αφού φτάσετε μπορείτε να ενημερώσετε τους ανθρώπους της SIXT, με στόχο να προχωρήσετε στην αλλαγή του οχήματός σας, βάσει διαθεσιμότητας.

 

Προπληρωμένα Καύσιμα

Εύκολα, γρήγορα και χωρίς πολλές σκέψεις. Όλοι μας έχουμε βρεθεί στην θέση αναζήτησης βενζινάδικου πριν επιστρέψουμε το αυτοκίνητο το οποίο νοικιάσαμε. Όταν προχωράμε στην ενοικίαση, η διαδικασία επιστροφής του αυτοκινήτου με γεμάτο ντεπόζιτο φαντάζει απλή. Κάποιες φορές, όμως δεν είναι. Για να μην έχετε περιττές σκέψεις, σας δίνουμε την δυνατότητα να το επιστρέψετε άδειο, αγοράζοντας εκ των προτέρων την υπηρεσία prepaid fuel. Ενημερώστε το κατάστημα από το οποίο ενοικιάσατε το όχημα, ώστε να προστεθεί η υπηρεσία στο συμβόλαιό σας. Έτσι απλά! Μην ανησυχείτε άλλο για το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας.

 

Για οτιδήποτε χρειαστείτε οι άνθρωποι της SIXT είναι πάντα δίπλα σας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η καλύτερη οδηγική εμπειρία, η καλύτερη εμπειρία ενοικίασης οχήματος και οι καλύτεροι άνθρωποι για να σας εξυπηρετήσουν είναι εδώ.

 

Επικοινωνήστε με την SIXT Greece για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε, σχετικά με την ενοικίαση του αυτοκινήτου που επιθυμείτε.

 

SIXT: EXPECT BETTER