Premium adVantage with SIXT solutions
06 Apr 2023

Premium adVantage with SIXT solutions

Η ομάδα της SIXT γνωρίζει πως τα Vans μπορούν να αποτελέσουν την βέλτιστη λύση για την δουλειά σας, την καθημερινότητά σας, αλλά είναι και εκείνα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εργασιακή σας αποδοτικότητα.

 

Αρκετές φορές αποτελούν τα βέλτιστα εργαλεία της καθημερινότητάς σας ή και το δεύτερο γραφείο σας, αφού μεγάλο μέρος της ημέρας σας βρίσκεστε εντός των οχημάτων αυτών. Πολύωρη καθημερινή οδήγηση, μεταφορά εμπορεύματος, προσωρινή αποθήκευση και άλλες σημαντικές εργασίες. Σίγουρα θα χρειάζεστε ένα περισσότερο πρακτικό Van, με εργονομικό εσωτερικό, κορυφαίο design, περισσότερο λειτουργικό χώρο και κορυφαία τεχνολογία. Η SIXT Greece σας τα παρέχει όλα αυτά, μέσω της υπηρεσίας SIXT Leasing και του ειδικά διαμορφωμένου στόλου της. Επιλεγμένα μοντέλα Vans με στόχο να καλύψουν όλες σας τις ανάγκες.

 

Άνεση, ευελιξία, περισσότερη ασφάλεια και απόλυτη αίσθηση της Premium οδήγησης. Μην αναρωτιέστε πώς μπορούν να συνδυαστούν όλα αυτά. Για να απαντήσετε στο ερώτημα σας πρέπει να ζήσετε την Premium οδηγική εμπειρία της υπηρεσίας SIXT Leasing και των Premium Mobility SIXT Solutions.

 

Ο χρόνος αναμονής είναι πλέον παρελθόν, αφού σας παρέχουμε ετοιμοπαράδοτα Vans, ειδικά επιλεγμένα και άμεσα διαθέσιμα.

 

Επιπλέον, μέσω του SIXT Leasing Calculator μπορείτε εύκολα και γρήγορα να διαμορφώσετε την δική σας προσφορά. H διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή, αφού επιλέγετε την κατηγορία Van και άμεσα "μεταφέρεστε" στην διαμόρφωση προσφοράς. Διαλέγετε ένα ή περισσότερα βάσει μεγέθους, εσωτερικού χώρου, ωφέλιμου χώρου μεταφοράς, αριθμού πορτών και διαστάσεων και διαμορφώνετε την δική σας προσφορά. Χρώμα, χιλιόμετρα, διάρκεια μίσθωσης, με ή χωρίς προκαταβολή.

 

Για να μεταφερθείτε στα ετοιμοπαράδοτα Vans, μπορείτε να κάνετε click στα παρακάτω links :

Renault Express

Opel Vivaro

Opel Combo Cargo

Ford Transit Courier

Ford Transit Connect

 

Όλα μέσα σε λίγα clicks και σε λίγα λεπτά.

 

SIXT: EXPECT BETTER!