Greek Summer Destinations
23 May 2023

Ελληνικοί καλοκαιρινοί προορισμοί

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς, προσφέροντας πολλές επιλογές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις κάθε ταξιδιώτη. Δείτε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα και προγραμματίστε σήμερα κιόλας το επόμενο ταξίδι σας!

 

Σαντορίνη: Γνωστή για τα ηλιοβασιλέματα που κόβουν την ανάσα και τα εμβληματικά ασβεστωμένα κτίρια σκαρφαλωμένα σε βράχους. Η Σαντορίνη προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, μοναδικά ηφαιστειακά τοπία και γοητευτικά χωριά.

 

Μύκονος: Διάσημη για την έντονη νυχτερινή ζωή, τις γραφικές παραλίες και τη μοντέρνα ατμόσφαιρα. Η Μύκονος προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Εξερευνήστε τα στενά δρομάκια της, επισκεφθείτε τους εμβληματικούς ανεμόμυλούς της και απολαύστε την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

 

Κρήτη: Το μεγαλύτερο ελληνικό νησί. Η Κρήτη προσφέρει ποικίλες εμπειρίες. Από τις εκπληκτικές παραλίες και τα κρυστάλλινα νερά μέχρι τους αρχαιολογικούς χώρους, όπως το Παλάτι της Κνωσού, το οποίο συνδυάζει τη φυσική ομορφιά του νησιού, με την πλούσια ιστορία και τον πολιτισμό του.

 

Ρόδος: Γνωστή για τη μεσαιωνική παλιά πόλη της. Η Ρόδος προσφέρει έναν συνδυασμό ιστορικών τοποθεσιών, όμορφων παραλιών και έντονης νυχτερινής ζωής. Εξερευνήστε την αρχαία πόλη της Ρόδου, χαλαρώστε στις αμμώδεις ακτές και επισκεφθείτε το εμβληματικό Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

 

Ζάκυνθος: Διάσημη για την εκπληκτική παραλία με το όνομα «Ναυάγιο» και τα τυρκουάζ νερά. Η Ζάκυνθος είναι ένας παράδεισος για τους λάτρεις της παραλίας. Ανακαλύψτε τα φυσικά θαύματα του νησιού, όπως τις μαγευτικές Μπλε Σπηλιές και τις χελώνες καρέτα-καρέτα που φωλιάζουν στις παραλίες.

 

Κέρκυρα: Βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος. Η Κέρκυρα είναι γνωστή για τα καταπράσινα τοπία, τα γοητευτικά χωριά και τη βενετσιάνικη αρχιτεκτονική της. Χαλαρώστε στις όμορφες παραλίες της και αφεθείτε στη νόστιμη κουζίνα του νησιού.

 

Πάρος: Γνωστή για τα γραφικά χωριά, τις χρυσαφένιες αμμουδιές και τα κρυστάλλινα νερά. Η Πάρος προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα και μια παραδοσιακή κυκλαδίτικη γοητεία.

 

Κεφαλονιά: Το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου. Η Κεφαλονιά φημίζεται για τα εντυπωσιακά τοπία, τα κρυστάλλινα νερά και τις απομονωμένες παραλίες της. Μην χάσετε τη διάσημη παραλία του Μύρτου και το Σπήλαιο της Μελισσάνης.

 

Αυτοί είναι μερικοί μόνο προορισμοί, αν επιλέξετε νησί για τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Και φυσικά, η SIXT Greece είναι πάντα δίπλα σας! Με καταστήματα σε όλους τους προαναφερθέντες προορισμούς, καθώς και σε πολλούς ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε το όχημα που σας ταιριάζει μέσα από μία ευρεία γκάμα αυτοκινήτων, εύκολα και γρήγορα.

 

Για να δείτε τα διαθέσιμα καταστήματα της SIXT Greece, μπορείτε να κάνετε click εδώ ή καλέστε μας στο 210 9550000.

 

Premium Διακοπές και Premium Οδηγική Εμπειρία!

 

SIXT: EXECT BETTER