Annual National Convention 2023
07 Mar 2023

SIXT Greece: Annual National Convention 2023

We are family!

 

H 21η Φεβρουαρίου 2023 αποτελεί ημερομηνία ορόσημο για την SIXT Ελλάδος καθώς σηματοδοτεί την πραγματοποίηση του πρώτου SIXT Annual National Convention, ως εταιρεία - μέλος του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στο πρώτο Ετήσιο Εθνικό Συνέδριο της νέας εποχής που διανύει η SIXT, πρωταγωνίστησαν η ανθρωποκεντρική προσέγγιση του Mobility καθώς και η δέσμευση όλων των μελών της οικογένειας της SIXT, ανά την Ελλάδα, για περαιτέρω ανάπτυξη μέσω της προσήλωσης στις ομαδικές και ατομικές επιδόσεις αλλά και της επίτευξης των στρατηγικών στόχων της εταιρείας για το 2023.

 

Στο πλαίσιο αυτό, τα μέλη της οικογένειας της SIXT παρευρέθηκαν στον Πύργο Βιβλίου του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και παρακολούθησαν, από τα μέλη της ομάδας Διοίκησης, την ανασκόπηση του ιδιαίτερα θετικού αποτυπώματος των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας το 2022, καθώς και την προσηλωμένη στις υψηλές επιδόσεις στοχοθέτηση για το 2023.

 

Πάθος, κινητοποίηση, βέλτιστες πρακτικές, δέσμευση για ανάπτυξη και κυρίως όλους τους ανθρώπους μας μαζί μετά από πολύ καιρό. Γιορτάσαμε τις νίκες μας, μοιραστήκαμε εμπειρίες και δώσαμε υποσχέσεις. Ακολούθησε η βράβευση των ανθρώπων του Δικτύου που πέτυχαν αξιοσημείωτες επιδόσεις το 2022, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δείπνο.

 

We are SIXT! We are Premium, Young and EXPECT BETTER!

 

Αν θέλετε κι εσείς να παρακολουθήσετε στιγμές από την λαμπερή βραδιά παρακολουθήστε το video: